Haaveissa laser silmäleikkaus? Vertaa ja tutki

Turun Silmälaser hinnasto

  • Femtolasik 3320 € Lasik 2680 € PRK 2360 €
  • Topografia 28 € Esitutkimus 201 € Toimistomaksu 18,90 €
  • Tarkentava leikkaus (1,5v) 312 € (per silmä)
  • Jälkikontrollit 62 ja 95 €
  • Osamaksu mahdollisuus
  • Osoite: Rauhankatu 4, 20100 Turku
  • Ajanvaraus puh.: 020 734 9620
Turun Silmälaser kotisivut

Silmäleikkaus-kokemuksia Turun Silmälaser


Arvosana: 10

Kävin eilen Turun silmälaserissa Femtolasik-leikkauksessa. Jännitin etukäteen, mutta rauhoittavan saatuani kaikki sujui rennosti. Henkilökunta oli ihana ja sain viltin päälleni ja tyynyn jalkojen alle toimenpiteen ajaksi. Koko ajan kerrottiin mitä tehdään. Leikkaus ei sattunut ja luomenlevitintä en edes huomannut. Toimenpiteen jälkeen sain mehua ja täytetyn sämpylän, jota nautiskelin lepohuoneen nojatuolissa musiikkia kuunnellen. Tuntui kun olisin ollut hotellissa :D. Näin kauas hyvin lähes heti leikkauksen jälkeen ja lähellekin niin hyvin, että pystyin lukemaan. Roskan tunne oli silmässä iltaan saakka. Rauhoittava vaikutti päivällä vielä niin, että nukuin 3 tunnin päiväunet ja yöunet päälle. Nyt aamulla näkö on terävä lähelle ja kauas. Tänään oli jo heti ensimmäinen tarkastus ja läppä on kiinnittynyt niin, ettei saumaa huomaa mikroskoopilla. Olen todella tyytyväinen.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Salo


Sairaala: Turun Silmälaser


Arvosana: 10

Kävin eilen Turun silmälaserissa Femtolasik-leikkauksessa. Jännitin etukäteen, mutta rauhoittavan saatuani kaikki sujui rennosti. Henkilökunta oli ihana ja sain viltin päälleni ja tyynyn jalkojen alle toimenpiteen ajaksi. Koko ajan kerrottiin mitä tehdään. Leikkaus ei sattunut ja luomenlevitintä en edes huomannut. Toimenpiteen jälkeen sain mehua ja täytetyn sämpylän, jota nautiskelin lepohuoneen nojatuolissa musiikkia kuunnellen. Tuntui kun olisin ollut hotellissa :D. Näin kauas hyvin lähes heti leikkauksen jälkeen ja lähellekin niin hyvin, että pystyin lukemaan. Roskan tunne oli silmässä iltaan saakka. Rauhoittava vaikutti päivällä vielä niin, että nukuin 3 tunnin päiväunet ja yöunet päälle. Nyt aamulla näkö on terävä lähelle ja kauas. Tänään oli jo heti ensimmäinen tarkastus ja läppä on kiinnittynyt niin, ettei saumaa huomaa mikroskoopilla. Olen todella tyytyväinen. Voisin käydä useamminkin, kun oli niin mukavaa. <3

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Salo


Sairaala: Turun Silmälaser


Arvosana: 10

Olin laserleikkauksessa tammikuun lopulla. Miinusta oli 3.50 ja 3.75. Olin harkinnut silmäleikkausta jo jonkin aikaa, harrastusten vuoksi. Tutkiskellut eri sivustoja ja kokemuksia.. Ikää vähän päälle 30. Inhosin aina piilolinssejä. Noh, itse leikkaukseen. Voisi sanoa, että se oli täysin kivuton. Samana iltana silmät tuntuivat vetiseltä ja hiekkaisilta yhtäaikaa. Otin buranaa pari kertaa päivässä (800mg per kerta), joten minkäänlaista kipua ei esiintynyt missään vaiheessa. Silmäni olivat erittäin valonarat parin päivän aikana. Kolmantena päivänä oireet helpottivat. Viikon päästä leikkauksesta ei ollut enää minkäänlaisia tuntemuksia. Itse olen leikkaukseeni erittäin tyytyväinen. Kuukausikontrollissa näkö oli 0.7 ja 0.7. Näön pitäisi vielä hieman parantua lähikuukausien aikana. Suosittelen silmien laserleikkausta kaikille, vaikka se hieman rahaa vaatiikin. Monelta klinikalta saa kuitenkin myös osamaksulla. Elämä on nykyään paljon helpompaa. Ei tarvitse enää säätää silmälasien ja piilolinssien kanssa. Alussa oli jopa outoa ilman laseja, mutta nopeasti tähän tottui, vanhaan tilanteeseen en vaihtaisi missään nimessä. Onpa super fiilis olla niin, että näkee koko ajan erittäin hyvin.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: H.H.


Sairaala: Turun Silmälaser


Arvosana: 4

Olen 26v mies. 23 vuotiaana minut leikattiin Lasikilla. Näköni oli molemmissa silmissä -5.5. Näköni pysyi pari vuotta hyvänä, mutta nyt kolme vuotta myöhemmin se on alkanut huonota taas. En pysty enää ajamaan autoa ilman laseja. Hämäränäköni on myös huono. Silmät ovat häiritsevän kuivat. En voi suositella leikkausta, ei ainakaan näin nuorena.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Hapa


Sairaala: Turun Silmälaser


Arvosana: 0

Kävin Turun Silmälaserissa vuosi sitten. Toinen silmäni oli -7 ja toinen -6 paikkeilla, lisäksi molemmissa silmissäni oli hajataittoa. Valitsin leikkausmenetelmäksi Femtolasikin ja kaikki sujui hyvin. Valonarkuutta muistelisin että oli noin 4-5 viikkoa, joten oli pakko käyttää aurinkolaseja. Myös silmien kuivumista oli, mutta runsas tipoittelu auttoi siihen hyvin. Nyt vuosi leikkauksen jälkeen näkö on täydellinen. Suosittelen laserleikkausta, on ihanaa kun ei tarvitse leikkiä piilareiden kanssa!

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: A-M


Sairaala: Turun Silmälaser


Arvosana: 10

Kävin esitutkimuksessa Turun Silmälaserissa ja päätin sitten mennä samaan paikkaan leikkaukseen pari viikkoa sitten. Sauli Forsman toimi silmälääkärinä, ja hoitajana oli Miia tai Minna. Kaikki olivat aivan loistotyyppejä ja palvelu pelasi kyllä täyden kympin arvoisesti. Toimenpide oli nopeasti ohi eikä tuntunut yhtään pahalta, vaikka minua paljon jännittikin. Silmät kutisivat inhottavasti pari päivää ja tippojen laittaminen oli todella ärsyttävää, mutta nyt tipat menevät jo rutiinilla sekä näkö on täydellinen. Omalta osaltani silmäleikkaus todellakin kannatti ja voin suositella sitä myös muille! Elämä on aivan ihanaa ilman laseja!

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Sirpa


Sairaala: Turun Silmälaser
Takaisin silmäleikkaus hinta vertailuun.

Ideoita tai kysyttävää?

Ole hyvä ja täytä lomake