Haaveissa laser silmäleikkaus? Vertaa ja tutki

Turun Silmäexpertit hinnasto

  • Lasik 2711 € PRK 2560 €
  • Esitutkimus 268
  • Tarkentava leikkaus (1,5v) 336 € (per silmä)
  • Jälkikontrollit 81 ja 258 €
  • Osamaksu mahdollisuus
  • Osoite: Brahenkatu 13, 20100 Turku
  • Ajanvaraus puh.: 02 277 5100
Turun Silmäexpertit kotisivut

Silmäleikkaus-kokemuksia Turun Silmäexpertit


Arvosana: 10

Nyt kaksi päivää leikkauksesta, ei minkäänlaisia kipuja. Silmät ennen leikkausta molemmat -4.50. Itse leikkaus (lasik) sujui nopeasti, ei kipua. Henkilökunta erittäin mukavaa ja auttavaista. Näkökyky palautunut nopeasti, näen jo nyt yhtä hyvin kuin piilolinsseillä. Suosittelen Minna Sandberg-Lallia, erittäin asiantunteva.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Markus


Sairaala: Turun Silmäexpertit


Arvosana: 0

Kertokaapas muutkin kokemuksia onko kaikille tuo näkökyky tullut kuin naps vaan heti tarkaksi yms.. Kun itelle tehtiin silmien leikkaus reilu viikko aikaa toinen silmä oli -10 ja toinen -5 tuo -10 jouduttiin leikkaamaan onkos se nyt Lasek siis ei läppäsysteemillä ja toinen silmä sitten tuolla läppämallilla :=)) mutta anyway ,niin itellä ainakin tuo näöntarkkuus on vielä jonkin verran epäselvä ,esim kun autolla ajaa niin tienviittoja ei näe kunnolla ja muutenkin ainakin hämärässä ja pimeässä vastaantulevien autojen valot näyttävät erittäin epäselviltä. Jälkitarkastuksessa kun kävin niin siellä sanottiin arvojen olevan kohdillaan mihin tähdättiinkin. Muuten leikkaus meni hienosti ja palvelusta täydet pisteet Silmäexpertien henkilökunnalle.Mutta tosiaan että minkäköhän verran kenelläkin on mennyt aikaa tarkkaan näköön? Ja laitetaan nyt tuokin huomio vielä että mitä enemmän tai ueammin noita tippoja laittaa niin tuntuu hieman tarkemmin näkevän.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: HM-02


Sairaala: turun silmäexpertit


Arvosana: 9

Silmät operoitu 10 päivää sitten. Ei mitään valittamista. Silmälasien vahvuudet oli -5,50 ja -6,25. Toiseen silmään jätettiin -1,5 ettei tartte heti hankkia lukulaseja. Jonkun aikaa kestää ennenkuin tottuu tähän monovision-näkemiseen. Toimenpide oli kokemuksena lähinnä outo. Missään vaiheessa ei ollut kipuja, ei leikkauksen aikana eikä jälkeenpäin. Silmien kuivuudesta olen kärsinyt aikaisemminkin eikä leikkauksen jälkeen tunnu eroa entiseen. Kosteustippojen käyttöön tottuu mutta kortisonitipat valuu nieluun ja laittaa yökkäämään. Onneksi niitä ei tarvitse käyttää hirveän pitkään. Joka päivä menee paremmin, näkö paranee koko ajan eikä silmien ympärillä ole enää siristely-ryppyjä ja yleisilme on kirkkaampi! Olen todella tyytyväinen ja suosittelen varsinkin niille, joiden silmät väsyvät esim. näyttöpäätetyöskentelyssä ja jotka tekevät kuten minä: katsovat telkkaria ja neulovat samaan aikaan....ei tartte enää odotella että silmät sopeutuu vaan näkee tehdä neuleeseen kuviota sekä pystyy seuraamaan elokuvaa. Valoarkuutta on ollut jo ennen leikkausta - ja se osaltaan on rasittanut silmiä. Leikkaus ei lisännyt valoarkuutta, tuntuu jopa että auringossa on helpompi olla (aurinkolaseja pitää kyllä käyttää). Turussa on kolme lääkäriasemaa, jotka tekee leikkauksia ja hinnat on suurinpiirtein samat. Valitsin Turun Silmäexpertit kaverin kokemuksen perusteella.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: sari


Sairaala: Turun Silmäexpertit


Arvosana: 10

Minulla oli about 6.25 molemmat silmät ja vähän hajataittoa toisessa. Kävin maanantai 29.11.2010, esitutkimuksessa ja ei löytynyt mitään silmäsairauksia taikka muutakaan estettä. Torstaina 2.12.2010 Leikaus tehtiin Lasik ja mitään roskan tunnetta taikka muutakaan kipua ole ollut leikkauksen jälkeen. Tippoja menee vielä, mutta ei haittaa ja elämä maistuu paremmalta ilman laseja. Illalla on vielä hämäränäkö heikko ja vastaan tulevan auton valot tekee vähän "pahaa", mutta leikkauksesta on tosiaan muutamapäivä vasta mennyt. Voin suositella lämpimästi Minna Sandberg-Lall, hinta aika samoissa kaikilla kolmella täällä turussa.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Antti


Sairaala: Turun Silmäexpertit


Arvosana: 10

Laitetaanpas omat kokemukset tänne muiden luettavaksi myös... Eli omasta laserleikkauksesta on nyt mennyt aikaa noin kolme kuukautta. Sairaalan valitsin kavereiden suosittelemana, ja olin tietenkin lukenut myös netistä paljon muiden kokemuksia. Silmätippoja käytän vieläkin päivisin, mutta voisin varmaan jo lopettaa niiden käytön, haluan kuitenkin pelata varman päälle. Ensimmäinen jälkitarkistus näytti että kaikki on kunnossa, näkö on sama kuin piilareilla ja silmälaseillakin oli. Ei valittamista siis! Elämä on mahtavaa ilman ainaista säätämistä piilarien kanssa!

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Mari


Sairaala: Turun Silmäexpertit


Arvosana: 10

Olin maanantaina silmäleikkauksessa ja sain tiistain saikkua. Tilasin varmuuden vuoksi taksin hakemaan minut pois, vaikka olisin kyllä voinut laser-leikkauksen jälkeen ajaa autolla itsekkin. Leikkaus maksoi yhteensä noin 2800 euroa kela-korvauksien jälkeen. Valitsin Sandberg-Lallin lukemieni kommenttien perusteella. Noin pari tuntia silmät vuotivat ja kirvelivät, mutta aika äkkiä olin jo täysin kunnossa. Suosittelen kaikille!

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Sini


Sairaala: Turun silmäexpertit
Takaisin silmäleikkaus hinta vertailuun.

Ideoita tai kysyttävää?

Ole hyvä ja täytä lomake