Haaveissa laser silmäleikkaus? Vertaa ja tutki

Terveystalo hinnasto

  • Smile 3900 € Femtolasik 2750 € IntraLasik 2750 €
  • Esitutkimus 90 - 189 €
  • Tarkentava leikkaus (1v) maksuton
  • Jälkikontrollit 85 €
  • Osamaksu mahdollisuus
  • Osoite: Kamppi Helsinki, Ruoholahti Helsinki, Oulu, Lahti
  • Ajanvaraus puh.: 030 6339 859
Terveystalo kotisivut

Silmäleikkaus-kokemuksia Terveystalo


Arvosana: 10

Suosittelen lämpimästi Terveystalon taittovirheleikkausta. Siellä sai kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi vastauksen, sai kaikki mahdolliset paperit automaattisesti koskien hoitoa, uutta ajokortti hakemusta ym.. Esitutkimus oli erittäin kattava ja henkilökunta ystävällistä. Leikkaus oli nopea ja kivuton. Näkö palautui heti muutman tunnin kuluttua leikkauksesta kirkkaaksi ja teräväksi. Ei mitään mutkia matkassa!! :)

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: manzku


Sairaala: Terveystalo, Kamppi


Arvosana: 9

Siis loistavaa!! Itse näin saman päivän kokemuksilla voin suositella! Itselleni tehtiin siis Intra lasik plus leikkaus ja itse operaatio tuntu ajallisesti että olisi ollut 10minuutissa ohi, mutta todellisuudessase oli 20-30min ohi josta minut ohjattiin lepohuoneeseen 15-30minuutiksi. Minua hoitanut lääkäri oli Timo Hellsted. Kokoajan kerrottiin mitä toimenpiteiden aikana tapahtuu ja miltä seuraavaksi tuntuu. Todella hyvät hoito-ohjeet sain kotiin kirjallisena ja suullisena. Kokonaiduusessaan vietin Kampin terveystalossa aikaa vajaa 3h. Kotiutumisestani on nt aikaa n3tuntia ja kipua ei tunnu. Ajoittain roskan tunnetta joka menee ohi silmät sulkemalla. Ja näkö on lähes kuin laseilla, ellei parempi! Vähän sumuiselta näyttää maailma toki vielä. Päivittelen kokemuksia ja tuntemuksia kun päiviä on kulunut.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Susanna


Sairaala: Terveystalo Kamppi


Arvosana: 9

Femtolasik tehtiin 2.12, molemmissa silmissä -3,25 ennen leikkausta. Henkilökunta oli miellyttävää ja missään vaiheessa ei tullut mielikuvaa liukuhihnatoiminnasta, vaikka leikkauspäivänä useita ihmisiä peräjälkeen leikattiin. Leikkaus itsessään oli minulla hyvin epämiellyttävä. Silmän paineistus oli pahin vaihe ja minulle hyvin kivulias. En tiedä mistä sitten johtui, että koin sen niin voimakkkaana kipuna vaikka normaalisti en ole kovinkaan kipuherkkä. Operaation jälkeen silmät olivat heti niin kipeät, etten meinannut lepotuolissa pysyä. Kaikki oli kuitenkin sujunut hyvin ja pääsin muutaman tunnin kuluttua kotiin, silmät olivat edelleen erittäin kipeät enkä meinannut pystyä pitämään niitä auki lainkaan. Kostutustipoista ei ollut apua. Kolme päivää operaation jälkeen olivat kamalia, jokainen silmän liike oli tuskallinen ja silmät tuntuivat olevan täynnä hiekkaa. Soitin välillä leikkaavalle lääkärille, joka rauhoitteli kaiken olevan kunnossa ja em. tuntemusten kuuluvan asiaan. Viikon jälkeen oireet alkoivat hävitä täysin, edelleen silmät toki ovat kuivemmat kuin ennen, mutta ei häiritsevästi. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, näkö on hyvä, valonarkuutta ei ole ollut, eikä halo-ilmiötä. Leikkaava lääkäri oli Tero Pajari joka oli erittäin mukava ja kertoi leikkaukseen liittyvistä asioista perinpohjaisesti ja kiirehtimättä. Hän osasi hyvin ottaa huomioon, että hänelle niin tuttu asia on potilaalle ainutlaatuinen. Ainut asia mistä haluan antaa kritiikkiä on se, että mielestäni minkään sairaalan sivuilla ei kerrota riittävästi leikkauksen jälkioireista ja niitä vähätellään. Terveystalonkin ohjeissa kerrotaan esim. että kirvely, roskantunne ym. katoaa vuorokaudessa, mikä ei esim. minun kohdalla pitänyt todellakaan paikkaansa.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Jenna


Sairaala: Terveystalo


Arvosana: 9

Janne K. myös minulla on samanlaiset tunnelmat. Tuntuu vieläkin ihmeelliseltä olla ilman laseja saunassa ja ylipäänsä missään, vaikka silmät leikattiinkin jo yli kolme kuukautta sitten. Suosittelen silmäleikkausta varauksetta kaikille jos vain kukkaro kestää ja kirurgi näyttää vihreää valoa esitutkimuksen jälkeen! Enpä olisi itse koskaan uskonut enää eläväni ilman silmälaseja, mutta niin se teknologia vain kehittyy huimasti kokoajan.. Mitäköhän seuraavaksi?

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Pirjo


Sairaala: Terveystalo


Arvosana: 8

Nyt on mennyt viikko leikkauksesta ja kokemukset ovat olleet tämmöisiä: Heti leikkauksen jälkeen en nähnyt tarkasti noin 35cm - 2m välille. Ensimmäinen päivä duunissa olikin vaikea, kun ei pystynyt saamaan kunnolla selvää monitorista. Lukuetäisyydeltä näki loistavasti, kuten myös yli 2m päähän. Nyt on kuitenkin lähinäkö selkesti parantunut kokoajan, eikä tämänhetkinen epätarkkuus enää edes häiritse. Liika valoisuus aiheuttaa vielä hieman ongelmia, niinkuin myös silmien kuivuus. Mutta ne olivat tiedossa jo etukäteen, ja molempien pitäisi häviä kuukausien sisällä. Joka tapauksessa näen jo nyt tuhat kertaa paremmin kuin ennen leikkausta ilman laseja. Vaikea sanoa mitä näkö on verrattuna entiseen näköön lasien kanssa, mutta vähintään yhtä hyvä veikkaisin. Hintaa leikkaukselle tuli vähän vajaa 2700 euroa. Näkö oli -1,50 molemmissa silmissä. Olen kokemukseen tyytyväinen, ja varsinkin ulkona kaikki tuntuu paljon kirkkaammalta ja selvemmältä kuin lasien kanssa, johtuu varmaan siitä kun silmälaseissa oli aina heijastuksia, likaa sekä naarmuja. Ilmoittelen miten ensimmäinen jälkitarkastus menee.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Lauri


Sairaala: Terveystalo
Takaisin silmäleikkaus hinta vertailuun.

Ideoita tai kysyttävää?

Ole hyvä ja täytä lomake