Haaveissa laser silmäleikkaus? Vertaa ja tutki

Eiran Sairaala hinnasto

  • Smile 2980 € Femtolasik 2380 € Lasik 2380 € PRK 1980 €
  • Topografia 28 € Esitutkimus 201 € Toimistomaksu 18,90 €
  • Tarkentava leikkaus (1v) maksuton
  • Jälkikontrollit 81 ja 49 €
  • Osamaksu mahdollisuus
  • Osoite: Albertinkatu 16, 90100 Oulu

    Ajanvaraus puh.: 08 313 2000

ODL kotisivut

Silmäleikkaus-kokemuksia ODL


Arvosana: -5

Älkää antako ainakaan Antti Juutisen operoida kun tiedän ainakin kaksi kenen silmät on pilannut! Ainoa vastaus oli että näitähän sattuu ja ota yhteys potilasasiamieheen

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Ninni


Sairaala: ODL


Arvosana: 9

No niinhän se meni, että edelliseen lisäten oikea silmäni leikattiin uudelleen 4.1.2012.(9.8.2011 tehtiin monovision, mutta ei päästy tavoitteeseen). Kokemuksena tosi kivulias, ja siitä kyllä kerrotiin. Eka kerta oli hyttysen pisto tähän verrattuna. Esilääkitystä en halunnut koska edellisellä kerralla voin pahoin Diapamista. Sain toimenpiteen jälkeen 800mg Buranan, mutta silmä vuoti heti kuin seula kun sitä yritti avata. Tietenkin minulla oli suojalasit seuraavaan aamuun saakka päässä, mutta kipu oli todella kova. Neljän tunnin päästä otin vielä 400mg Buranan että pystyin olemaan. Illalla 7h toimenpiteestä pystyin avaamaan vasta silmäni ja todellakin tunsin heti että nyt oli onnistuttu, näin tarkemmin ja kauemmas vaikka olinkin vielä "toipilas". Kostuttelua aluksi usein , mutta nyt 4-6 kertaa päivässä. Helmikuussa kävin kontrollissa ja vasen silmä joka on lähinäköön operoitu lukemat olivat -0.5 ja oikea kaukonäkö silmä on 1.0 hajataittoa ei enää ole. Olen tyytyväinen nyt, vaikka eihän siitä uusinta toimenpiteestäkään ole kuin 2kk ja yhteispeli silmien välillä koko ajan paranee sekä valon määrä lisääntyy. Maltti on valttia.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Marja osa 2,FemtoLasik


Sairaala: ODL/Terveystalo


Arvosana: 9

Olen 31 -vuotias. Silmälaseja (n. -6) olen käyttänyt n. 18 vuotta ja viimeisimpänä yötäpäivää kk-piilolinssejä (n. -4) n. 4 vuotta. Kävin Femtolasikissa 9.2.2012 ja tähän mennessä voin sanoa olevani tulokseen erittäin tyytyväinen. Näkökyky oli jo pöydältä noustessa tarkempi, joskin utuinen ja samana iltana näin jo täysin selvästi. Varoittelivat kovasti, että näkö voi olla sumuinen ja haloilmiötä voi olla hämärässä mutta itse olen kärsinyt vain jälkimmäisestä ja sekin on ollut lähes huomaamatonta. Palvelu ODL:lla oli ystävällistä ja rauhallista esitutkimuksen osalta, mutta itse leikkauspäivänä kirurgi ei paljon turhia jutellut ja koko homma tuntui jotenkin kiireiseltä. Selosti sentään koko ajan, mitä ollaan tekemässä. Nyt neljä päivää leikkauksen jälkeen silmät ovat edelleen arat ja kostutustippoja saa useaan kertaan päivässä käyttää kun meinaavat kuivua varsinkin illalla. Itse en koe, että varsinaista roskan tunnetta silmissä olisi ollut, vaan nimenomaan tuota silmien arkuutta räpytellessä. Lääkäri tosin totesikin, että piilolinssien käyttäjillä silmien pinta ikäänkuin turtuu ajan myötä eikä tunne tule näin ollen niin voimaakkaana jos ollenkaan. Itselläni oli esim. ripsi oikeassa silmässä esitutkimuksessa, jota en ollut itse huomannut ollenkaan. :D Kipuja ei ollut muuta kuin parina ensimmäisenä päivänä. Itselläni myös silmät vetistivät kahtena ensimmäisen päivänä hyvin runsaasti, mutta se(kin) on kuulemma yksilöllistä. Kaiken kaikkiaan mahtava fiilis nähdä kunnolla ilman apukeinoja sitten lapsuusajan! :)

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Karim


Sairaala: ODL


Arvosana: 8

Silmäni operoitiin ODL:ssä 29.8. Tehtiin monovision koska olen jo 45v ja "aikuisnäkö" jo vaivasi, muuten molemmat oli 3.75- ja vas. hajataittoa. Leikkaus meni hyvin, kattelin jo illalla vähän TV:tä ja hyvin näin lukea. Mutta silmät vaativat reilun kuukauden jopa 10x kostutustippoja päivässä. Kaikki valot hähärässä levisi "tähdiksi", mutta sitä ei enää juurikaan ole. 1 kk leikkauksesta kontrollissa näkö oikeassa -0.50 vas. -0.75. Ja väläytettiin jo oikean silmän uusinta leikkausta tammikuulle kun leikkauksesta kulunut ½ vuotta, se on kaukonäköön leikattu. Toivottavasti niin ei käy. Ja en edelleenkään näe tarkasti kaus liikennemerkkejä tai kun on hämärää ja samoin jos olen väsyneempi. Se harmittaa mutta odotellaan , aika näyttää miten käy, kuitenkin aikaa mennyt vasta 2½kk.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Marja


Sairaala: ODL


Arvosana: 10

Vuosien harkinnan jälkeen päätin mennä silmien laserleikkaukseen kun piilolasien pitäminen alkoi tuottaa jo hankaluuksia ja lasien pitämiseen en oikein tottunut. Huolellisen esitutkimuksen jälkeen leikkaus suoritettiin jo seuraavana päivänä. Leikkaus oli kivuton ja oli nopeasti ohi, leikkauksen suorittanut silmälääkäri Antti Juutinen kertoi rauhallisella äänellä mitä toimenpidettä kulloinkin suoritettiin samalla kysellen vointia. Kun tiesin olevani ammattinsa osaavien henkilöiden käsissä, en jännittänytkään. Minulle tehtiin ns monovision leikkaus, eli toinen silmä näkee hyvin kauas ja toinen lähelle, ettei lukulaseja enää tarvitse kun leikkauksesta on noin kuukausi. Silmäni tottuivat tähän nopeasti. Kun silmissäni oli -7 ja -7,5 hajataittoineen, nyt leikkuksen jälkeen näen paremmin kuin piilolaseilla tai silmälaseilla. Leikkaus oli Femto-Zyoptik-LASIK leikkaus, suosittelen lämpimästi kaikille, jotka sitä harkitsevat. Olen tosi tyytyväinen, kiitokset ODL;n henkilökunnalle.

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Reiska


Sairaala: ODL


Arvosana: 10

Olin Lasik-leikkauksessa 2008 tammikuun lopussa. Minut leikattiin Zyoptixilla ja olen kaikinpuolin tyytyväinen että kävin silmäleikkauksessa. Diakonissalaitoksen silmälääkäri vaikutti tosi pätevältä kaverilta ja hoitajat olivat erittäin rauhallisia. Minulle tullut sen kummempia kipuja leikkauksen jälkeen, mutta valonarkuutta kyllä oli koko seuraavan viikon senkin edestä. Suosittelen kaikille silmäleikkaukseen menemistä!

Silmäleikkaus kokemus - Silmaleikkaus.com

Nimi: Ezzy


Sairaala: ODL
Takaisin silmäleikkaus hinta vertailuun.

Ideoita tai kysyttävää?

Ole hyvä ja täytä lomake