Haaveissa laser silmäleikkaus? Vertaa ja tutki

Kokemuksia FemtoLasik -silmäleikkaus-menetelmästä


FemtoLasik

Sivuiltamme voit lukea Femto-potilaiden kokemuksia. Tässä muutama Femto-kokemus tiivistettynä:


A-M, silmät -7 ja -6: "Valonarkuutta muistelisin että oli noin 4-5 viikkoa, joten oli pakko käyttää aurinkolaseja. Myös silmien kuivumista oli, mutta runsas tipoittelu auttoi siihen hyvin. Nyt vuosi leikkauksen jälkeen näkö on täydellinen."

Ilkka, silmät -9,5 ja -7,5: "Operaatio sujui hyvin eikä varsinainen laserointi tuntunut oikeastaan miltään. Ainoa ikävämpi vaihe leikkauksessa oli läpän teko, jonka voisin kyllä sanoa jo sattuneen kun konetta painettiin todella kovaa silmää vasten. Illalla silmiä särki vain vähän ja mitään roskan tunnetta ei oikeastaan ollut tai sitten se peittyi kovan päänsäryn alle. Nyt 5 päivää myöhemmin näkö on tasoittunut täydelliseksi molemmissa silmissä ja kuivuuttakaan ei hirveästi tunnu. Ainoa sivuvaikutus minkä olen huomannut on ollut se että iltaisin kun silmät alkavat väsymään, rupeaa oikealla silmällä näkymään pieniä varjoja esineiden ympärillä."


Elisa T, silmät -8: "Itse leikkaus oli nopea ja kivuton, lievästi epämiellyttävä. Näkö on huomattavasti parempi kuin ennen laseilla eikä haittavaikutuksia liiemmin ole ilmaantunut. Kuivuutta esiintyy, mutta ei kummemmin kuin ennen piilareilla ja se hoituu tipoilla."


Voit lukea lisää Femto-kokemuksia klikkaamalla Kokemuksia ylävalikossa. Voit etsiä Femto-sanan näppäinyhdistelmällä Ctrl+F.

Takaisin FemtoLasik-silmäleikkaus infoon.

Ideoita tai kysyttävää?

Ole hyvä ja täytä lomake